Vagga vzw - Boomgaardstraat 7, 2018 Antwerpen - Ondernemingsummer: 0 473 488 474 - Tel: 03/256.91.00 - Fax 03/256.91.59 - e-mail: cgg@vagga.be
Psychische problemen? Vagga zorgt voor u

Party peers wanted!


Ben je ouder dan 18 en heb je feeling met het uigaansleven? Heb je zin om nieuwe mensen te leren kennen en interesseren alcohol- en druggebruik je: wie gebruikt? Waarom? Wat zijn de gevolgen voor het rijgedrag?


Dan is HEROES zeker je ding!


Partypeers is een Europees project in samenwerking met PARTYWISE en RESPONSIBLE YOUNG DRIVERS.


Het gebruik van alcohol en drugs, evenals vermoeidheid, hebben invloed op het rijgedrag. Met de nieuwe Partywise-campagne willen we uitgaanders wijzen op deze risico’s. Tijdens de campagneperiode (2e helft 2010) bezoeken onze vrijwilligers een aantal middelgrote party’s en events in verschillende provincies in Vlaanderen.


Concreet komt het erop neer dat je, als vrijwilliger, op fuiven informatie geeft aan uitgaanders over alcohol en drugs, en de gevolgen ervan in het verkeer. Hiervoor volg je een eenmalige training van 1 dag. Tijdens deze training krijg je onder meer informatie over de effecten van alcohol en drugs op rijden en vermoeidheid, het afnemen van alcohol- en drugtests, …


En natuurlijk word je als peer beloond voor je hulp! Wanneer je meedoet aan de training en minstens op 1 evenement meehelpt, maak je kans op tal van prijzen. De hoofdprijs is een reis van een week voor 4 personen met JONGERENTRAVEL naar het mooie Canet Plage in Zuid-Frankrijk.


Inschrijven kan op www.partywise.be/peers.